Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Η σωστή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής είναι πρωταρχικής σημασίας για τη θεραπεία των ατόμων. Είναι σημαντικό η λήψη της φαρμακευτικής αγωγής να εναρμονίζεται με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού. Η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή περιλαμβάνει τη λήψη του σωστού φαρμάκου, την κατάλληλη στιγμή, στην απαιτούμενη δόση και για το χρονικό που συστήνεται από το ιατρό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλαμβάνει την οργάνωση της φαρμακευτικής αγωγής σε εβδομαδιαία βάση ή για 2 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας και θα διασφαλίσει πως ο ασθενής θα λαμβάνει σωστά τα φάρμακά του, πάντα βάσει της συνταγής του θεράποντα ιατρού του.

Το ξέρατε ότι πολλοί ηλικιωμένοι ξεχνούν να πάρουν τα φάρμακα τους, ή μπερδεύονται κατά τη λήψη τους και αυτό μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας για τον ασθενή, όπως υπερδοσολογία και επιβλαβή ανάμειξη φαρμάκων; Καθώς πολλοί γιατροί δίνουν διαφορετικά φάρμακα για διαφορετικά προβλήματα, η διαχείριση συνταγών και η διαχείριση φαρμάκων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Στην «Φροντίδα» οι επαγγελματίες φροντιστές μας εκπαιδεύονται να διαχειρίζονται συνταγές και φάρμακα και διασφαλίζουν ότι ο ασθενής λαμβάνει επαρκή και σωστή φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή την κατάλληλη στιγμή.