Ποιοι Είμαστε

Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή του περίθαλψη, αποτελεί προτεραιότητα της ομάδας μας, προσφέροντας του τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον, βελτιώνοντας τη ψυχική του διάθεση και την ποιότητα ζωής του.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας Παγκύπρια και καθημερινά, εντός και εκτός ΓεΣΥ, με 24ωρη κάλυψη αναγκών, εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές πρακτικές.

Αναλαμβάνουμε ολιστικά και εξατομικευμένα τη φροντίδα των αγαπημένων σας που χρήζουν υπηρεσίες Κατ᾽ Οίκον νοσηλείας. Στελεχωνόμαστε από έμπειρους επαγγελματίες υγείας με άρτια επιστημονική κατάρτιση. Πάντοτε υπό την καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού, η ομάδα μας αντιμετωπίζει με επιδεξιότητα, πολύπλοκα και απαιτητικά στη διαχείριση τους περιστατικά.

Αποστολή

Αποστολή μας, η Κατ’ Οίκον Νοσηλεία και Φροντίδα με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Φροντίζουμε, στηρίζουμε και νοσηλεύουμε, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς

  • Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους νοσηλευτές και επαγγελματίες φροντιστές με άρτια επιστημονική κατάρτιση
  • Εφαρμόζουμε σύγχρονες επιστημονικές πρακτικές χρησιμοποιώντας ιατροτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονα λογισμικά συστήματα
  • Παρέχουμε ολιστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας πάντα υπό την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού
  • Η ομάδα μας αντιμετωπίζει επιδέξια πολύπλοκα και απαιτητικά περιστατικά
  • Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή περίθαλψη του, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα
  • Είμαστε πιστοποιημένοι με το Πρότυπο Συστήματος Διαχείριση Ποιότητας CYS EN ISO 9001:2015